Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
.
Pohja:
2 munaa
¾ dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl öljyä
Täyte:
¾ dl sokeria
½ kananmuna
1 ½ dl vettä
1 rkl perunajauhoja
½ -1 sitruunan mehu
25g margariinia
Koristeluun: hedelmiä
1. Voitele ja korppujauhota matala alumiininen piirakkavuoka
2. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
3. Lisää jauhot ja öljy joukkoon varovasti.
4. Kypsennä uunin keskitasolla 15 – 20 minuuttia.
5. Anna hetki jäähtyä, kumoa lasilautaselle.
6. Sekoita muna ja sokeri puuhaarukalla pinnoitetussa kattilassa. Lisää joukkoon vesi ja perunajauhot. SEKOITA ennen kuumentamista.
7. Kuumenna sekoittaen kiehuvaksi.
8. Lisää sitruunanmehu ja rasva.
9. Kaada täyte piirakkavuoan päälle ja koristele hedelmillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti