PAELLA
1 rkl öljyä
pala sipulia
pala purjoa
½ paprikaa
½ tl kurkumaa
4 dl vettä
1 liemikuutio
2 dl puuroutumatonta riisiä
½ tl rosmariinia
ripaus cayannepippuria
1 tl rakuunaa
1 valkosipulinkynsi
150g broilerin suikaleita
½ dl pakasteherneitä
½ dl pakastettuja katkarapuja
pala sipulia
pala purjoa
½ paprikaa
½ tl kurkumaa
4 dl vettä
1 liemikuutio
2 dl puuroutumatonta riisiä
½ tl rosmariinia
ripaus cayannepippuria
1 tl rakuunaa
1 valkosipulinkynsi
150g broilerin suikaleita
½ dl pakasteherneitä
½ dl pakastettuja katkarapuja
Koristeluun: oliivia ja sitruunanlohko
1. Paista broilerin suikaleet tilkassa öljyä.
2. Hienonna kuorittu sipuli ja paloittele huuhdotut purjo ja paprika pieniksi suikaleiksi.
3. Lisää pataan öljy ja sekoita joukkoon kurkuma ja sipuli. Sekoita, mutta älä ruskista.
4. Lisää lihaliemi, riisi, purjo, paprika ja mausteet, sekä puserra valkosipuli pataan. Hauduta noin 15 minuuttia.
5. Lisää liha ja herneet pataan. Hauduta vielä 10 minuuttia.
6. Lisää katkaravut ja kuumenna ne, mutta älä keitä. Tarkista maku.
7. Kaada paella tarjoiluvadilla ja koristele sitruunalohkoilla ja oliiveilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti