Kaurapuolukkacookies 40 kpl
Aineet:
150g maidotonta margariinia
2dl sokeria
1 kananmuna
3 ¾ dl Provenan täysjyvä kaurajauhoja
1 tl kardemummaa
1 tl leivinjauhetta
Pinnalle:
1 dl puolukoita
1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
2. Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri kevyesti.
3. Vatkaa joukkoon muna.
4. Yhdistä kuivat aineet ja lisää seos taikinaan.
5. Sekoita taikina tasaiseksi.
6. Jaa taikina kahteen osaan.
7. Leivo taikinapalat kahdeksi n. 25 cm pitkäksi tangoksi.
8. Leikkaa molemmista tangoista n. 20 viipaletta.
9. Nosta palat leivinpaperin päälle pellille leikkauspinta ylöspäin. Jätä leviämisvaraa.
10. Paina pikkuleipien päälle muutamia puolukoita. Paista uunin keskitasossa 10-12 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti