maanantai 25. toukokuuta 2020

Omenapaistos 2:lle

2 omenaa
1 rkl vettä
1 tl siirappia
½ tl kanelia

Kauratoska:
25 g margariinia
1 rkl sokeria
1 dl kaurahiutaleita

Vuoan voiteluun margariinia

1. Pane uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Voitele pieni uunivuoka.

2. Huuhtele, kuori (jos omenat ovat ulkomaisia) ja viipaloi omenat.

3. Laita omenaviipaleet vuokaan. Valuta niiden päälle vesi ja siirappi. Ripottele pinnalle kaneli.

4. Sulata margariini. Sekoita sokeri ja kaurahiutaleet sulan margariinin joukkoon. Ripottele kauratoska omenaviipaleiden päälle.

5. Kypsennä uunissa 15-20 minuuttia.

6. Tarjoa kaurajäätelön kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti