maanantai 25. toukokuuta 2020

Juuresranskalaiset 2:lle

1 porkkana
¼ palsternakkaa
pala bataattia
2 rkl rypsiöljyä
1 rkl maissitärkkelystä
2 mm suolaa
1 mm rouhittua mustapippuria


1. Pane uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Ota esille uunipelti ja leivinpaperi. (Voit tehdä nämä samaan aikaan samassa uunissa broilerinugettien kanssa, valitse silloin kiertoilma ja 200 astetta.)

2. Pese juurekset huolellisesti ja kuivaa pinta paperilla. Leikkaa juureksista ranskanperunoiden kokoisia tikkuja.

3. Sekoita juurekset ja ruokaöljy kulhossa. 

4. Sekoita suola ja pippuri maissitärkkelyksen joukkoon. Kaada seos kulhoon ja pyörittele juurekset huolellisesti jauhoseoksessa.

5. Levitä juurekset tasaisesti uunipellille leivinpaperin päälle.

6. Kypsennä uunissa 20-30 minuuttia. Kääntele juureksia paistinlastalla pari kertaa paistamisen aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti