keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Mehevä porkkanakakku pellille

3        munaa 
2 dl    sokeria 

4 dl    vehnäjauhoja         
2 tl    leivinjauhetta   
2 tl    kanelia 

  • 2 dl    juoksevaa rasvaa 
4dl    hienoksi raastettua porkkanaa 
1 dl    ananasmurskaa 

  1. Vaahdota munat ja sokeri
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  3. Lisää taikinaan varovasti jauhoseos ja rasva, sekä raastettu porkkana ja ananasmurska.
  4. Paista 200 asteessa n. 20 min
  • Kuorrute: 

100 g  voita (huoneenlämpöistä) - vaahdota 
250 g  maustamatonta 
2 tl      sitruunanmehua 
1 rkl    vanilliinisokeria 
n. 8 dl tomusokeria 
            pähkinärouhetta

  1. Kostuta kypsä taikian sitruunamehulla.
  2. Valmista kuorrute: vaahdota rasva ja lisää joukkoon tuorejuusto sekä sokerit ja sitruunamehu.
  3. Levitä kuorrute pinnalle ja koristele pähkinärouheella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti