tiistai 25. syyskuuta 2018

Jauhelihasulatejuustokastike (2 henkilölle) 
                                                                                        
 
½                    sipulia (hienonna)  
125 g               jauhelihaa 
50 g                sulatejuustoa                                                
1 dl                 vettä 
¼                    liemikuutio 
¼ tl                 paprikajauhetta 
¼ tl                 pippurisekoitusta 
  
  
  1. Ota esille pieni pinnoitettu kattila ja valitse sopiva levykoko.  
  2. Kuori ja hienonna sipuli. 
  3. Laita kattilaan hieman öljyä ja lisää joukkoon sipuli jonka pehmennät.  
  4. Lisää kattilaan vielä jauheliha ja ruskista. (Teho 5-7) 
  5. Pienennä tehoa (1). Lisää joukkoon sulatejuusto, vesi ja mausteet. 
  6. Hauduta noin 15 – 20 minuuttia. (Teho 1) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti